41 Yıllık Tecrübe
 
Pazartesi - Cumartesi09:00 - 18:00
İstanbul OfisMecidiyeköy Yolu Cad. Trump Towers No:12 Kule:1 Kat:18/1801
Bizi Takip Edin
Nova Group Tv

Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI UYARINCA AYDINLATMA METNİ

Kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri belirlemek amacıyla 7 Nisan 2016 tarihli ve 29677 Sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) hususunda NOVA GROUP GLOBAL GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ (“NOVA” veya “Şirket”) olarak Veri Sorumlusu sıfatıyla Kanun’un “Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü” başlıklı 10. maddesi uyarınca sizleri bilgilendirmek isteriz.

NOVA; müşterileri ve/veya Müşteri’nin yetkilileri, potansiyel müşteri, personel ve 3.kişilerden aldığı kişisel bilgilerin gizliliğini korumak için sistem altyapısı ve internet sunumlarını ve dokümanları en güvenilir seviyede tutmaktadır.

 KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMACI

NOVA Müşterileri ve Müşterilerinin müşterileri ve yetkililerinden zorunlu olarak alması gereken bilgilerin yanında yalnızca, vermeyi hedeflediği en iyi hizmeti sağlamak amacı ile gerekli olduğunu düşündüğü kişisel verileri, yasal düzenlemelerin imkân verdiği ölçüde işlemekte, saklamakta ve aktarmaktadır. Bu bağlamda kişisel veriler, Şirketimizin size veya müşterilerinize ya da müşterisi olduğunuz kurumlara sizinle bağlantılı hizmetlerini sunulabilmesi, lojistik hizmetlerinin zamanında ve usulüne uygun bir şekilde verilmesi ve bu kapsamda gerekli işlerin yürütülmesi amacıyla; müşterilerimiz tarafından paylaşılan veriler aracılığıyla ilgili kişilerle iletişime geçilmesi, müşterilerimizin faaliyetleri kapsamında teslimat, nakliye, ölçüm gibi faaliyetlerin sunulması, müşteri edinimi çalışmalarının gerçekleştirilmesi, müşterilerin ürün ve hizmetlerine ilişkin isteklerinin paylaşılması, iş geliştirme ve şikâyet prosedürlerinin yürütülmesi NOVA faaliyetleri kapsamında yapılması gerekli görülen raporlamaların, incelemelerin yapılması vb. amaçlar kapsamında işlenmektedir.

 KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMASI VE HUKUKİ SEBEP

Topladığımız Kişisel Verilerinizi aşağıda belirtilen hukuki sebeplerden bir veya birkaçına dayanarak işlemekteyiz:

  • Açık rızanızın bulunması,
  • Türkiye Cumhuriyeti’nde yürürlükte olan kanun ve yönetmelik hükümlerinin işlemeye izin vermesi,
  • Fiili imkânsızlık nedeniyle rızanızı açıklayamayacak durumdayken şahsınızın veya bir başkasının yaşamı veya vücut bütünlüğünün korunması için zorunlu olması,
  • Tarafınız veya firmanızla akdetmiş olduğumuz sözleşmenin ifası için gerekli olması,
  • Yasal yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi amacıyla Kişisel Verilerinizin işlenmesinin gerekli olması,
  • Kişisel Verinizin tarafınızca alenileştirilmiş olması,
  • NOVA olarak yasal veya sözleşmesel haklarımızın kullanılması veya korunması için gerekli olması,
  • Temel hak ve özgürlüklerinize zarar vermemek kaydıyla Kişisel Verilerinizin işlenmesinin meşru menfaatimiz için gerekli olması.

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİN AKTARIMI

NOVA’ın hizmet sağlaması amacıyla almış olduğu verileri, gizlilik sözleşmesi yaparak hizmet aldığı yurtiçi ve yurtdışındaki üçüncü kişilerle, seçimi NOVA’a ait olmak üzere hizmet ve/veya danışmanlık aldığı kişi ve kurumlar, sözleşme imzaladığı iş ortaklarıyla, ortak çalışmalar yaptığı üçüncü kişilerle paylaşabilmektedir.

NOVA’ın Müşterileri ile gerçekleştirdiği işlemlere ilişkin kayıt ve belgeleri yasal düzenlemeler kapsamında belirli bir süre ile saklaması söz konusu olup; kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini ya da anonimleştirilmesini istemeniz halinde bu talebiniz NOVA tarafından yasal düzenlemeler ile belirlenen süre sonunda yerine getirilebilecek, ancak bu süre zarfında kişisel verileriniz NOVA tarafından işlenmeyecek, ulusal ve uluslararası yasal, düzenleme ve sözleşmelerden kaynaklı zorunluluklar haricinde 3. kişiler ile paylaşılmayacaktır.

 KİŞİSEL VERİSİ İŞLENEN İLGİLİ KİŞİNİN HAKLARI

İşbu metnin tarafının gerçek kişi olması halinde Müşteri, tüzel kişi olması halinde ise Müşteri’nin yetkilileri, kişisel verilerine ilişkin olarak, KVKK hükümleri uyarınca NOVA’a başvurarak aşağıdaki haklarını kullanabilir:

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi halinde bu işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Bu kapsamda iletilen talepler NOVA tarafından en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, Kişisel Verileri Koruma Kurulunca bir ücret öngörülmesi halinde, Şirketimiz tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.

 TALEPLERİNİZ İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMEK İSTERSENİZ

6698 Sayılı Kanun kapsamında bizimle iletişime geçmek, geri bildirimde bulunmak ya da sorularınızı yöneltmek isterseniz, kimliğinizi içeren bilgiler ile info@NOVA.com adresine güvenli elektronik imzalı olarak ve / veya sistemde kayıtlı eposta adresiniz üzerinden iletebilirsiniz.

Bu kapsamda konuyla ilgili yapılacak olan yazılı başvurular tarafımızdan yapılacak olan kimlik doğrulamasını takiben kabul edilecek olup, ilgililere yasal süreler içerisinde geri dönüşte bulunulacaktır.

NOVA’a yöneltmiş olduğunuz taleplerin NOVA tarafından reddedilmesi, NOVA tarafından verilen cevaptan memnun kalmamanız veya cevap verilmemesi halinde, cevabın tarafınıza bildirildiği tarihten itibaren 30 gün ve cevap verilmemesi halinde 30 günlük sürenin sonundan itibaren 30 gün içerisinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na yazılı olarak şikâyette bulunabilirsiniz.

Adres: Mecidiyeköy Yolu Cad. Trump Towers Kule:1 Kat:18/1801 Şişli

E-Posta: info@worldetradebridge.com

İletişimWorld E-Trade Bridge
World E-Trade Bridge bir Nova Group Holding iştirakidir.
OfislerimizNerelerdeyiz
https://worldetradebridge.com/wp-content/uploads/2020/04/img-footer-map_ozel-1.png
Sosyal Medya HesaplarımızBizi Takip Edin
Sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip edebilirsiniz
İletişimWorld E-Trade Bridge
World E-Trade Bridge bir Nova Group Holding iştirakidir.
OfislerimizNerelerdeyiz
https://worldetradebridge.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Sosyal Medya HesaplarımızBizi Takip Edin
Sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip edebilirsiniz